Ползите на алкалната вода в борбата с раковите заболявания | Alka®

Ползи от алкалната вода при ракови заболявания

Какво представлява болестта рак?

ракови клеткиРакът е неконтролираният растеж на анормални клетки с потенциал за навлизане или разпространение в други части на тялото.

Тези клетки се наричат ​ злокачествени или ракови. Те могат да инфилтрират телесните клетки.

Много ракови заболявания, както и анормалните клетки се характеризират допълнително с наименованието на клетките, от които са възникнали например като рак на гърдата, рак на белия дроб и рак на дебелото черво.

Ракът не е ограничен само до хората; други живи организми и животни могат да получат рак.

Често раковите клетки могат да се откъснат от масата на клетките, да преминат през лимфите или кръвоносните съдове, и да се развият в здравите тъкани в отдалечени части на тялото.

Този метод на раковите клетки, които растат в друга област на тялото е известен като метастази или метастатично разпространение.

Например, ако клетките от рак на гърдата се разпространят в костите, то това означава, че пациентът има метастазирал рак на гърдата в костите. Това не е същото като „рак на костите“, което в този случай би означавало, че ракът е започнал от костите.

Причини за болестта рак:

Всичко, което може да причини нормална клетка на тялото да се развие в анормална, може да причини рак.

Много неща могат да причинят аномалии на клетките и са свързани с развитието на рак. Някои причини за  появата на рак остават неизвестни, докато други са пряко свързани с начина на живот или околната среда или могат да се развият от повече от една известна причина. Генетичният състав на индивида може да повлияе на развитието му.

Много хора развиват рак поради смесица от тези фактори.

  • рак и токсични материалиИзлагане на химични и токсични вещества: бензол, азбест, никел, кадмий, винил хлорид, бензидин, N-нитрозамин, тютюн или цигарен дим (съдържа най-малко 66 известни потенциални канцерогенни химикали и токсини), азбест и афлатоксин.

 

 

 

  • рак и радиация лъченияЙонизиращо лъчение: уран, радон, ултравиолетови лъчи от слънчева светлина, радиация от източници на алфа, бета, гама и рентгенови лъчи.

 

 

 

 

  • рак папиломвирус бактерииПатогени: човешки папиломен вирус (HPV), вирус на Епщайн-Бар, вируси на хепатит B и C,  Сарком на Карпоши ,Полиомавирус на клетките на Меркел, Шистозомиаза, Хеликобактер Пилори; други бактерии се изследват като възможни агенти.

 

 

 

  • рак човешки гениГенетика: Редица специфични видове рак са свързани с човешките гени и са както следва: гърдите, яйчниците, дебелото черво, простатата, кожата и меланомът.

 

 

 

 

Йонизирана алкална вода има висок окислително-редукционен потенциал (т.е. тя е много добър антиоксидант, тъй като стойността на ORP е силно отрицателна).

Тя се състои от микро-клъстерни водни молекули,което й позволява да се усвоява шест пъти по-бързо от чешмяната или бутилираната вода,която има по 13-18 молекули в клъстер.

Така водата преминава по-лесно през клетъчната мембрана и по този начин спомага за елиминирането на токсините от клетките и улеснява детоксикацията на клетъчно ниво.

Така тя помага на тялото да се освободи от киселинните отпадъци.  Всяко едно от тези неща може да помогне за убиването на раковите клетки, индиректно или директно. Също и да помогне за ограничаване на разпространението на рака.

Алкалната йонизирана вода и заболяването рак

Йонизираната вода (наричана още активирана,структурирана вода) представлява вода, през която е преминал електрически ток и я е разделил на заредени частици. По време на йонизацията, положително заредените йони се привличат към отрицателния електрод,а отрицателно заредените йони се привличат от положителния електрод. Йонизираната вода работи върху рака по три основни начина.

1.    Тя е фантастичен антиоксидант, което означава, че има много отрицателна стойност на ORP (потенциал за намаляване на окисляването)

2.    Неутрализира свободните радикали (т.е. ROS – реактивни кислородни видове).

3.    Прави много кислородни молекули достъпни за клетките и  по този начин забавя растежа на рака или убива раковите клетки.

Алкалната йонизирана вода елиминира вредните радикали в организма, укрепва имунитета, подобрява обмяната на веществата, забавя процесите на стареенето и намалява риска от отравяния и злокачествени образувания.

Алкална вода с Капките Alka® Drops са алкален минерален концентрат, който повишава нивото на рН на питейната вода, когато се добави към нея. По този начин се получава вода с високо ниво на рН (алкална), обогатена с цинк.
Капките Alka® Drops са алкален минерален концентрат, който повишава нивото на рН на питейната вода, когато се добави към нея. По този начин се получава алкална йонизирана вода с високо ниво на рН , обогатена с цинк.

 

 

bg_BGБългарски