Суперхрана Alka® Greens срещу пролетна умора и отпадналост | Alka®

Супер витаминозно смути Alka Greens

Alka® Greens вашата пълноценна дневна хранителна добавка! Подсигурете на тялото си да получава необходимите хранителни вещества, минерали и витамини!

В началото на пролетта повечето хора се оплакват от неразположение или т.нар  пролетна умора, изразяваща се в симптоми на отпадналост, раздразнителност, напрежение в мускулите бързо изтощаване при физическа дейност, често главоболие, лошо настроение и безсъние.

Това е така, защото организмът губи сили от няколко месечната липса на достатъчно пресни плодове и зеленчуци, мрачното време, а също и от недостатъчното движение. Бързо може да възстановим жизнения си тонус със суперхраната Alka® Greens и добавим балансирана диета и упражнения.

Alka® Greens съдържа голямо разнообразие от зеленчуци, плодове, кълнове, екстракти от билки и цветен прашец, както и комплексни фибри, ензими, В витамини от кълнове на киноа и пробиотични Lactobacillus култури, устойчиви на стомашната киселина. Всички тези съставки доставят на тялото широк спектър от жизнено важни хранителни вещества, витамини и минерали.

Alka® Greens е "супер храна", която включва широка гама от алкални хранителни вещества,

Една чаша Alka® Greens всеки ден предпазва тялото от окисляване. рН-балансиращата хранителна добавка неутрализира киселинните отпадъци, без тялото да черпи от минералите в костите и кожата.
С Alka® Greens можете да заместите настоящите си добавки от витамини и минерални. Започнете деня с чаша Alka® Greens, осигурявайки на тялото си всички неободими хранителни вещества, за да сте здрави!

 

Причини за пролетна умора и отпадналост

  • Непълноценното и небалансирано хранене през зимата, при което преобладават въглехидрати и мазнини, а съдържанието на витамини е понижено
  • Промените в атмосферното налягане и температурите, магнитните бури, чести промени на амплитуда в температурата затопляне и замръзване предизвикват умора.
  • Нужда от достатъчно витамини и минерали, повишени количества витамин С, витамините от група Б, магнезият и желязото ще стимулират енергията ни, укрепват имунитета, облекчават умората и помагат за предотвратяване на анемия и други сеиозни заболявания.

суперхрана за алкализиране

 

Необходимост от алкално-киселинният баланс в организма

Храната, която консумираме, играе основна роля за поддържането на това равновесие в тялото. Съвършеното съотношение за човешкото здраве е храните, които се консумират, да бъдат 70- 80% алкализиращи и 20-30% киселинообразуващи.

Основните киселинообразуващи храни са месото, пастьоризираните млечни продукти, голяма част от зърнените и бобовите храни, рафинираните продукти.

Алкализиращи храни са плодовете, зеленчуците и някои зърнени храни. Те имат свойството да пречистват тялото от натрупаните отпадни вещества. Начин да се регулира алкално-киселинния баланс е чрез пречистване на вътрешните органи.

Има различни методи за детоксикация.

Друг начин за детоксикация или пречистване на тялото е гладуването – на вода, на сокове, на плодове и разтоварването с веганско суровоядско хранене. След няколко такива пречиствания, постепенно се въвеждат многообразие от здравословни храни. От изключително значение е да се наблюдава, как организмът реагира на всяка храна.

Препоръчително е, детоксикацията и захранването след нея да бъдат консултирани със специалист. Винаги започвайте деня с алкализиращи храни, защото сутрин тялото е по-киселинно.

Великденските пости , дават възможност на организма да се освободи от натрупаните през зимата токсини и се борят успешнo с типичните за сезона отпадналост и изтощение.

В християнската култура това е период на духовно и физическо въздържание и пречистване. За 40 дни от храната се изключват мляко, млечни продукти, месо, риба, яйца. Консумират се всички растителни храни и мазнини. От чисто рационална гледна точка, ползите за организма са многобройни.

Хранителната добавка Alka® Greens съдържа голямо разнообразие от зеленчуци, плодове, кълнове, екстракти от билки и цветен прашец, както и фибри, ензими, витамини В комплекс от кълнове на киноа и пробиотични култури (lactobacillus), устойчиви на стомашната киселина.
Хранителната добавка Alka® Greens съдържа голямо разнообразие от зеленчуци, плодове, кълнове, екстракти от билки и цветен прашец, както и фибри, ензими, витамини В комплекс от кълнове на киноа и пробиотични култури (lactobacillus), устойчиви на стомашната киселина.
bg_BGБългарски