Алкална вода и артрит | Alka®

Алкалната вода при лечение на артрит

Алкална вода при лечение на артритни заболявания

Артритът е едно от най-често срещаните заболявания на ставите и от него страдат милиони хора по света. Oсвен болката и дискомфорта, той се отразява и на движението, което пречи на човек да се наслаждава на живота.
Хората,които страдат от артрит могат да се изненадат, че пиенето на алкална вода може да помогне да се намали и облекчи болката.

Артрит и алкално-киселинно равновесие

Тяло, което е токсично и и с висока киселинност, е предразположено към артрит.
Ако вече има болка причинена от артрит е  важно да се намери начин как да се намалят киселинността и токсините в тялото.
Тук алкалната вода  и Alka® Minerals pH Балансиращ Минерален Комплекс могат да бъдат от голяма полза. Алкалната вода помага да се балансира pH на тялото и да се премахнат токсините.

Тялото  може да стане киселинно по много причини.

Диетата е един от факторите за балансирано алкално-киселинно равновесие на нашето тяло.

Но замърсяването и токсините в храната и водата също играят голяма роля. След като тялото стане твърде киселинно, костите и мускулите загубват така важните алкалните минерали, причинявайки ацидоза.
В този случай е важно да се детоксикира тялото и е подходящо да се употребява алкална вода и алкални минерали, за да се балансира нивото на pH на тялото.

алкализиращи минерали alka minerals
Alka® Minerals pH Балансиращ Минерален Комплекс

Как алкалната вода може да помогне при артритни заболявания?

Основното предимство на алкалната вода е, че тя неутрализира киселините в тялото. Тялото ни е 70% вода; така че промяната на водата има голямо влияние върху pH нивото. Когато нивата ни на pH се насочат към алкализиране, артритът не може да възникне и да се развива.

Алкалната вода също така помага на тялото ни да балансира на клетъчно ниво. Клетките се нуждаят от вода, за да отделят токсините и да приемат хранителни вещества, но ако водата е твърде киселинна, процесът е възпрепятстван.

Пиейки алкална вода, ние можем да подпомогнем на този процес и да забавим дегенеративните процеси в нашето тяло.

Как алкалната вода спомага да се забави стареенето? | Alka®

Капки Alka® Drops e уникален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Когато пием алкална вода тялото ни произвежда бикарбонати, които служат за неутрализиране на натрупаните киселинни отпадъци.

bg_BGБългарски