[vc_row][vc_column]

Соли за вана Alka® Bath – 250g

21.00 лв.

Солите за вана Alka® Bath подхранват кожата с успокояващи и рН балансиращи минерали, които я предпазват от окисляване, и стимулират извърлянето на натрупаните киселинни отпадъци и излишните телесни течности.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

рН-балансираща грижа за тялото със соли за вана  Alka® Bath

Предимствата на алкалните вани са известни от незапомнени времена. Ваните с мляко и и сапунените бани са били популярни в обществените баните. В древния Египет Клеопатра се къпела в алкално богато на минерали мляко на магаре, за да запази сияйната си кожа.

Бебетата се къпят в алкална вода в майчините утроби с ниво на рН 8,5. Те също се раждат с алкална кожа, която е невероятно мека и мирише превъзходно. Алкалната грижа за тялото е от жизненоважно значение за здравата кожа.

Със соли Alka® Bath се радвате на алкална грижа за тялото. Алкалните соли Alka® създават рН ниво от 8,5 на водата във ваната. Киселини и токсини в тялото ви се освобождават през кожата чрез осмоза и се неутрализират от алкалната вода във ваната. Това стимулира мастните жлези за здрава подкожна тъкан. Alka® Bath също така допълва естествените минерали в кожата ви. Кожата ви може да диша отново и остава хидратирана и мека.

Хималайската сол минерализира кожата ви

Хималайската сол в солите за вана Alka® Bath съдържа 84 естествени минерали и микроелементи. Минералите и микроелементите се съхраняват в малки частици (колоидни) в кристалите на каменната сол и могат лесно да се абсорбират от кожните клетки.

Магнезият успокоява мускулите ви

Магнезият е минерал, препоръчван за мускулна релаксация. Alka® Bath съдържа точното количество магнезий, за да отпусне напрегнатите мускули. Насладете се на вана с Alka® Bath след тренировка или стресов ден.

12 вида полу-скъпоценни камъни подхранват кожата ви!

 

Alka® Bath соли за вана съдържат 12 различни полу-скъпоценни камъни в чиста, прахообразна форма. Тези камъни имат силен лечебен ефект, благодарение на тяхната минерализираща и тонизираща способност. Комбинацията от внимателно подбрани скъпоценни камъни алкализира тялото и има положителен ефект при кожни или ставни проблеми като ревматизъм, артрит и подагра, вагинални гъбични инфекции, калцирани нокти, подуване, задържане на вода, целулит, високо кръвно налягане и болки в мускулите.

Тонизирайте тялото си с Alka® Bath!

  • Карбонати и бикарбонати за дълбоко намаляване на киселинното съдържание
  • 12 различни вида полу-скъпоценни камъни в чист прахообразен вид
  • Нерафинирана Хималайската сол съдържаща 84 минерали и микроелементи
  • Калций и магнезий за отпускане на мускулите
  • Калий и натрий за оптимално регулиране на хидратацията

Как да използвате солите за вана Alka® Bath?

Една опаковка от 1.200 g Alka® Bath е достатъчна за: 20 алкализиращи вани, 20 алкализиращи душа или 120 алкализиращи вани за ръце/крака.

Алкална вана

ontspannend basisch ligbad met Alka BadНасладете се на алкализиращия ефект на солите Alka® Bath с топла вана. Напълнете ваната с вода. Добра температура за водата е 36°C – 39°C. След като ваната е пълна, добавете 3 мерителни лъжички от солите. Разбъркайте с ръката си, докато разтворят напълно във водата. Колкото по-дълго киснете в тази вана, толкова по-добре става алкализиращият ефект. Затова можете да се насладите на вашата алкална вана до 60 минути или дори повече. Обтривайте кожата си на всеки няколко минути, докато се къпете, за да ускорите процеса на алкализиране и да стимулирате циркулацията на кръвта. Внимателно попийте тялото с хавлия след това. По този начин кожата ви се регенерира и оставя усещане за мекота.

Алкална вана за ръце или крака

Напълнете топла вана за крака или ръце (36°C – 39°C) и добавете 1/2 мерителна лъжичка соли Alka® Bath. Разбъркайте с ръка, докато солите се разтворят напълно. Препоръчваме поне 20 – 30 минути за една такава вана. Обтривайте ръцете или краката си на всеки няколко минути, за да стимулирате циркулацията и да ускорите процеса на алкализиране. Това е чудесна процедура след дълъг работен ден, продължително ходене пеша или преди лягане.

Алкален душ

Вземете топъл душ и измийте тялото си със сапун. Изплакнете и след това се намажете  със солите Alka® Bath, като поставите малко количество в дланта на ръката си и масажирате цялото тяло или избрани участъци. След няколко минути изплакнете с топла вода и оставете тялото си да изсъхне колкото е възможно по-дълго. Ще се почувствате тонизирани и отпуснати.

Изключително подходящи за бебета и деца!

gezondere huid voor uw baby en kind

Може да се използвате солите Alka® Bath и за къпане на бебето и децата ви. Добавете 1 лъжичка на 30 литра вода към бебешката вана с температура 37°C и разбъркайте с ръка, докато се разтворят солите. Внимателно масажирайте тялото на вашето бебе или дете с алкалната вода. Много подходящ за суха и раздразнена кожа. Къпете вашето дете за най-малко 10 минути за максимален ефект. Подсушете с мека кърпа, след баня. Водата със соли Alka® Bath e мека и не дразни очите.

Какво представляват солите Alka® Bath?

Alka® Bath солите са внимателно разработени за оптимален ефект и съдържат следните съставки:

Сол от мъртво море, хималайска сол, натриев бикарбонат, натриев карбонат, калиев карбонат, калциев карбонат, магнезиев сулфат, ахат, амазонит, кехлибар, планински кристал, карнеол, халцедон, хиастолит, хризопраз, цитрин, розов кварц, тюркоаз и смарагд. 

Alka® Bath солите не съдържат консерванти и изкуствени аромати или багрила.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]