[vc_row][vc_column]

Капсули Аlka® Tabs с Магнезий

  53.00 лв.

  Аlka® Tabs Magnesium с нова пречистена и обогатена на магнезий формула. Помагат за понижаване на киселиността и същевременно доставят магнезий на организма. Идеални са за хора, които имат дефицит на магнезий.

  Разфасовката е от 60 капсули по 915mg.

  количество за Капсули Alka® Tabs Magnesium

   

  Категория:
  [/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

   

   

  Какво представлява Alka® Tabs Magnesium?

  Alka® Tabs Magnesium са капсули със специално гастрорезистентно ентеритно покритие, съдържащи магнезиев карбонат и цинк. Тази комбинация позволява лесно алкализиране на тялото и ежедневното поддържане на нужните нива на магнезий.

   

   

   

  Специално разработеното гастрорезистентно ентеритно покритие на Alka® Tabs Magnesium позволява преминаването на капсулата през стомаха, за да достигне магнезиевият карбонат в тънките черва, където постепенно да се усвои.

  Посредством реакция с въглеродната киселина, магнезиевият карбонат се превръща в магнезий и бикарбонати, които се абсорбират през чревната стена.

  Бикарбонатите са основните киселинни буфери на тялото, а магнезият допринася за здравословен електролитен баланс и поддържа функцията на гладката мускулатура.

   

  Знаете ли, че …?

  Всеки е наясно с ползите от Магнезия за тялото. Но знаете ли, че съединението магнезиев карбонат е с най-високото съдържание на магнезий? Недостатъкът на магнезиевия карбонат е, че абсорбирането му се затруднява от стомашните сокове.

  Alka® разрешават този проблем създавайки капсула с ентеритно покритие (устойчиво на стомашните киселини). Това специално разработено покритие гарантира преминаването на капсулата през стомаха, позволявайки на магнезиевия карбонат постепенно да се разтвори в червата.

  В отговор на присъствието на карбонова киселина в червата, магнезиевият карбонат се превръща в бикарбонатни йони и магнезиеви йони:

  Бикарбонатните йони се абсорбират през стената на червата и неутрализират киселинните отпадъци в организма. С други думи, те намаляват киселинността на тялото!

   

   

   

  Магнезиевите йони също се абсорбират през чревната стена и подобряват свободното движение на магнезий в организма. Силно ефективен процес!

  Капсулите Alka® Tabs Magnesium  са с функция за бавно освобождаване, която гарантира постепенното им усвояване. Постепенната абсорбция през червата е изключително ефективен начин за организма да усвоява хранителните вещества.

  Alka® Tabs Magnesium се предлагат в удобна блистерна опаковка, така че да я носите навсякъде със себе си.

   

  Указания за употреба

  Възрастни: 2 капсули дневно. За предпочитане е да се приема с вода преди, по време или след хранене. Поглъщайте капсулата цяла.

  За деца на възраст 12 години и повече препоръчителната доза е 1 капсула дневно.

  Какво трябва да знаете, преди да използвате Alka® Tabs Magnesium

  Не превишавайте препоръчителната доза. Хранителните добавки не са заместител на  разнообразна диета и здравословен начин на живот. Не съдържа съставки от животински произход.

  Съхранение

  Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и при стайна температура.

  Препоръчителната дневна доза (2 капсули) съдържа:

  Минерал Количество ПДП*
  Магнезий (магнезиев карбонат) 230 mg 66%
  Цинк (цинков цитрат) 1,5 mg 15%

  *ПДП = Препоръчителен Дневен Прием

  Съставки: магнезиев карбонат, вегетарианска капсула с ентеритно покритие (хидроксипропил метилцелулоза, пектин), оризови фибри, оризово брашно, цинков цитрат

  На продуктовата страница на Таблетки Alka® Tabs с Магнезий ще откриете повече информация.

  Артикул номер AV225.1.3.EN
  Език на опаковката Български
  Разфасовка 90 таблетки
  EAN Номер 8718546781797

   

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Бъдете първият написал отзив за “Капсули Аlka® Tabs с Магнезий”