[vc_row][vc_column]

Капки Alka® Drops

  63.00 лв.

  Капки Alka® Drops e уникален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода. Когато пием алкална вода тялото ни произвежда бикарбонати, които служат за неутрализиране на натрупаните киселинни отпадъци.

  Капките се разпространяват в удобно малко шишенце от 55 ml. Това позволява да го вземете с вас навсякъде.

  Категория:
  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Алкализиращата сила на капките Alka® Drops

  алкализиращи капки алка дропсКапките Alka® Drops са разработени, за да неутрализират излишните киселинни отпадъци в организма чрез увеличаване на алкалните буферни нива в кръвния поток, наречени бикарбонати.

  Натрупването на киселинни отпадъци е отговорно за процеса на хронично oкисляване на тялото, което може да доведе до различни видове проблеми за Вашето здраве.

  Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода.

  Пиенето на алкална вода има активен алкализиращ ефект върху тялото.

  • Намалете киселиността на тялото си само с няколко капки към водата, която пиете;
  • Оригиналната, патентована AlkaLife формула;
  • Продукт продаван по цял свят от повече от 15 години;
  • Практична опаковка, която можете да носите навсякъде;
  • 1 опаковка е достатъчна за 2 месеца всекидневна употреба.

  Alka® Drops е уникален алкален минерален екстракт, който при добавяне към питейна вода повишава pH стойността ù, създавайки алкална вода.

  минерален алкализиращ екстракт Водата, съдържаща капки Alka® Drops временно променя нивото на киселинност в стомаха. Тялото коригира това чрез бързо производство на повече киселина в стомаха. В същото време, клетките в стената на стомаха освобождават вещество, наречено натриев бикарбонат в кръвта. Така увеличеното нивото на натриев бикарбонат в организма, позволява неутрализирането на натрупаните киселинни отпадъци.

  Алкализирането по този начин е естествен и постепенен процес. Някои хора забелязват първите промени в тялото си след само една седмица, други след няколко седмици, а някои хора след няколко месеца. За най-добри резултати е препоръчително да се пият по пет чаши алкална вода всеки ден.

  Можете да приемате капки Alka® Drops ежедневно, за да противодействате на натрупването на киселинни отпадъци. Един добър алклано-киселинен баланс повишава имунитета и намалява шанса за развитие на хронични здравословни проблеми. Капките Alka® Drops ще ви поддържат жизнени и енергични!

  Дозировка и инструкции на употреба

  Препоръчителната доза е пет пъти дневно по една чаша вода с три капки на гладно. Разклатете преди употреба. Развийте капачката на бутилката и с леко притискане добавете 3 капки в чаша вода, или около 250 мл. Малко след това се разбъркайте и изпийте цяла чаша вода в рамките на 1 минута.

  Какво трябва да знаете преди употреба

  Да не се приемат капките в концентрирана форма. Да се избягва контакта с кожата и очите. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

  Да се не съхранява на място, достъпно за деца. Да не се излага на пряка слънчева светлина.  Да се съхранява на сухо място и при стайна температура.

  Стойности за 100 мл:

  Минерал Количество RI*
  Цинк (цинков глюконат) 1,5 mg 15%

  *RI = референтна стойност

  Състав: Вода, киселинни регулатори (калиев хидроксид, натриев хидроксид), минерал.

  Всяка опаковка капки Alka® Drops съдържа 55 мл ( около 1300 капки). Това е достатъчно количество за 3 месеца, при спазване на препоръчителната дневна доза.

  Alka® Drops е с oригинална формула, разработена и патентована под американски патентен No. 5306511.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]