УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин alka.bg се извършва чрез:

  • Наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер.

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

  • Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт.
  • Цената на доставката от електронен магазин alka.bg или по телефон е: 5.00лв до офис на Еконт, посочен от клиент и 7.00 лв до адрес на клиент. В цената е включена и такса за “наложен платеж”.
  • За поръчки над 140.00 лв доставката е БЕЗПЛАТНА.
  • Доставката се извършва за Зона 1 обикновено в рамките на следващият работен ден от датата на потвърждение на поръчката и за Зона 2 до вторият работен ден от датата на потвърждение на поръчката .

ЗОНА 1 : София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Плевен, Русе, Стара Загора, Благоевград, Велинград, Сливен, Ямбол, Добрич, Габрово, Хасково, Шумен, Кърджали, Силистра, Разград, Кюстендил, Перник, Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Търговище, Смолян ЗОНА 2: Всички останали населени места на територията на Република България

  •  Всички поръчки, направени след 14 :00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в Петък след 14:00 и през уикенда се обработват и изпращат в Понеделник.
  • Поръчки направени в Петък преди 14:00 се доставят в Събота само в Зона 1. За Зона 2 доставките стават в понеделник.
  • В случай, че един и същи клиент направи повече от една поръчка за един и същи адрес преди получаване на потвърждение от нас или в рамките на уикенд или празници, то всичките му поръчки ще бъдат експедирани като една, освен ако изрично не е упоменал друго.

ОГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да отворите пратката пред него, да я разгледате за установяване на запазената цялост на опаковката преди да заплатите.

В случай, че стоката е с нарушена опаковка , Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или за да я заменим с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от нас.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и в рамките на 14 дни можете да ни я върнете.

Условията за връщане са стоката да е със запазена първична опаковка и неразпечатана вторична опаковка.

При връщане на пратка в рамките на този 14 дневен период куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).