AlkaVitae, The Original Alka® Company

AlkaVitae® International е международнa компания, специализирана в разработването и маркетинга на продукти за поддържане на алкално-киселинния баланс на тялото.

Създателите на фирмата, вдъхновени от източната медицина и философия, в продължение на години търсят най-подходящите съставки, рецепти и визия за своите продукти. Днес, под марката Alka® можете да намерите 9 уникални продукта за активна алкализация с изключително качество и практичност. Те неутрализират вредните киселинни отпадъци и позволяват с отговорност за своето здраве да водим активен и пълноценен, съвременен начин на живот.

Кои сме ние?

От 2017 продуктите Alka® са достъпни (могат да бъдат купени) и в България, благодарение на официалния вносител Иноко ЕООД – семейна фирма, плод на упорито търсене на „Бизнес с Mисия“.

От години имаме интерес към алтернативните средства и начини за поддържане на здравето. Всеки член от семейството – за своите проблеми и през своята гледна точка. През 2016 поставиха сериозна диагоза на един от нас. Трябваше да потърсим корените на болестта и това ни доведе до проучване на темата за  за алкално-киселинния баланс и до убеждението, че той е едно от най-важните условия за доброто функциониране на тази интелигентна машина – човешкото тяло. По време на пътуване до Холандия имахме щастието и късмета да открием продуктите за активна алкализация Alka. Те помогнаха в лечението на болестта и поискахме да намерим начин да помагаме и на много други хора с тях.

Станахме партньор на AlkaVitae® International и получихме правото да разпространяваме продуктите в България. Всеки един от нас си има любим продукт и поддържа своя баланс ежедневно. Мотото ни е „Вече не сме кисели 🙂 “ и с желание изпълняваме своята мисия да информираме и помагаме на хората да се поддържат здрави.