[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alka® Greens, вашата пълноценна дневна хранителна добавка!

 • 100% натурални висококачествени хранителни екстракти и ортомолекулярни нутриенти
 • “Супер храна”, съдържаща алкализиращи минерали
 • С високо съдържание на витамини B1, B2, B3, B5, B6, B7, фолиева киселина, В12 и С;
 • Ефективно поддържа еластичността на сухожилията, доброто храносмилане и функцията на мозъка
 • Подходяща за вегетарианци и диабетици, тъй като е подсладена със Стевия
 • Хигиенична индивидуална опаковка, саше от 10 гр
 • 1 чаша Alka® Greens е равна на необходимия дневен прием от плодове и зеленчуци
 • Предлага се в кутии от по 10 или 30 сашета!

Приемането на плодове, зеленчуци и растителни кълнове, богати на хлорофил, е от жизненоважно значение за доброто здраве.

Тези храни поддържат тялото леко алкализирано и осигуряват на клетките огромно количество енергия. Но много малко хора днес успяват да ядат достатъчно плодове и зеленчуци ежедневно. Добавете към това минералното изчерпване на земята, причинено от интензивното земеделие: нашата храна дори сама по себе си е бедна на жизненоважни хранителни вещества. Уникалната формула на добавката Alka® Greens е гениална селекция от висококачествени естествени екстракти и ортомолекулни съставки. Голямото разнообразие от зеленчуци, плодове, кълнове, екстракти от билки и цветен прашец, както и комплексни фибри, ензими, В витамини от кълнове на киноа и пробиотични Lactobacillus култури, устойчиви на стомашната киселина, осигуряват на организма огромен набор от основни хранителни вещества!

Добавката Alka® Greens:

 • предпазва тялото от хронично натрупване на киселина
 • подпомага доброто храносмилане
 • грижи се за еластичността на ставите
 • добра е за сърцето и кръвоносните съдове
 • поддържа здравословно ниво на холестерола
 • препазва от задържане на течности
 • прави ни жизнени, енергични и подпомага функцията на мозъка
 • помага за борба със стареенето
 • подходяща за вегетарианци и диабетици

Тревни зародиши и водорасли

Покълналата ечемична и пшенична трева са най-алкалните видове от семейство тревни. Те съдържат целия спектър от естествени витамини, алкални минерали като калиево желязо, калций, магнезий и фосфор, есенциални аминокиселини, антиоксиданти като супероксид дисмутаза и много други. И двете покълнали треви доставят на организма големи количества хлорофил, вещество, което почиства тялото и му осигурява енергия.

Водораслите Хлорела и Спирулина са богати на естествени витамини и минерали. Те също съдържат високи концентрации на хлорофил и други фитонутриенти като флавоноиди, каротеноиди и фенолни киселини. Хлорела и Спирулина имат алкализиращи и противовъзпалителни ефекти и доставят на организма енергия.

Разнообразие от плодове и зеленчуци

 

Знаете ли, че една доза Alka® Greens съдържа същото количество хранителни вещества като най-малко 5 дневни порции плодове и зеленчуци? Fruits & Greens ™ в Alka® Greens съдържа висококачествени екстракти от:

Лимон, зелен лимон, портокал, грейпфрут, слива, праскова, малина, череша, червена боровинка, червено грозде, боровинка, ягода, ананас, ябълка, кайсия, червена чушка, сладък картоф, бял картоф, лук и морков.

Ацерола съдържа 50% естествен витамин C

Ацерола е яркочервен плод, който прилича на череша и има много високо съдържание на витамин С. Екстрактът от Ацерола в 1 доза Alka® Greens съдържа 100 mg натурален витамин С, което е 20 пъти повече от съдържащото се в същото количество портокал.

Подпомага храносмилателната система!

Доброто здраве започва със здрави черва. За да поддържа функцията на червата, Alka® Greens съдържа:

 • Ефективен комплекс от естествени фибри от ябълки и гума арабика. Фибрите са от съществено значение за доброто, редовно функциониране на червата.
 • Нейният комплекс Digezyme ™ съдържа амилаза, лактаза целулаза, протеазни и липазни ензими. Това са храносмилателни ензими, които ни помагат да разграждаме храната на по-малки основни частици, които могат да се усвоят по-лесно.
 • Lactospore ™ е гастро-резистентна пробиотична култура на Лактобацилус. 1,5 милиарда лактобилуса са затворени така, че да преминават направо през стомаха недокоснати. След това те могат да се развият в пълни здрави бактерии, след като стигнат до червата, за да стимулират здравата чревна флора.

Лечебни билкови екстракти

Джинджифил: Джинджърът е мощна билка, съдържаща различни медицински вещества като гинерол, линол, зинбабин, зониберене, зониберьол и шогаол. Той също така е източник на магнезий, калий, витамин В6, мощни антиоксиданти и др. Джинджифилът има противовъзпалителни и антибактериални ефекти и повишава имунитета.

Блатен тъжник: Специалистите често приписват терапевтичното действие на блатния тъжник на наличието на производни на салициловата киселина. Блатният тъжник има отлични болкоуспокояващи и противовъзпалителни качества, особено при болки в мускулите и ставите.

Гинко: екстрактите от гинко имат лечебни свойства, свързани с неутрализирането на свободните радикали и стимулирането на циркулацията в организма. Гинко помага за изчистване на пикочния мехур и бъбреците и стимулира отделянето на излишните течности.

Златник: лечебните ефекти на златника произтичат от неговите флавоноиди, сапонини и фенолни гликозиди. Всички те контролират диуретичнаата функция на организма и помагат за очистването и алкализирането на пикочния мехур и бъбреците.

Куркума: активното вещество в куркума е куркумин. Няколко проучвания показват, че куркуминът се свързва с тежки метали. Той е мощен антиоксидант и има положително влияние върху мозъчната активност. Освен това куркуминът има също антибактериално и антивирусно действие.

Започнете деня си с чаша Alka® Greens!

Най-доброто време от деня, за да може тялото да абсорбира хранителните вещества, е сутрин. Затова започнете деня си с чаша Alka® Greens за закуска. Отворете една от удобните индивидуални опаковки и изсипете съдържанието в чаша, добавете около 250мл вода, разбъркайте добре и след това го пийте със своето собствено темпо.

Alka® Greens осигурява всичко най-добро за вашето тяло, съчетано с естествен и приятен вкус. Винаги знаете, че имате точното количество в чашата, защото Alka® Greens е в удобна индивидуална опаковка съдържаща точно една порция от 10 грама. Можете също да вземете Alka® Greens по време на почивка или пътуване, тъй като сашетата могат лесно да се поберат във вашата чанта!

Инструкции за употреба:

Отворете 1 саше Alka® Greens и поставете съдържанието в чаша. Добавете около 200ml-250ml вода. Разбъркайте добре и след това пийте със своето собствено темпо.

Дозировка:

 

Съдържанието на едно саше е 10 грама, достатъчно, за да поддържате силен имунит. Ако страдате от липса на енергия или имате недостиг на витамини, минерали и хранителни вещества, бихте могли временно да увеличите дозата до 2 сашета на ден, разпределени равномерно през целия ден.

Какво трябва да знаете, преди да използвате Alka® Greens

Не превишавайте препоръчителната доза. Хранителните добавки не са заместител на  разнообразна диета и здравословен начин на живот. Не съдържа съставки от животински произход.

Съхранение

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и при стайна температура.

Какво съдържа всяко 10 грамово пакетче Alka® Greens?

ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ И ТРЕВНИ ЕКСТРАКТИ ЗА ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ И ПИКОЧЕН МЕХУР
Пшенична трева 2.355mg* Златник (Енчец) 500mg*
Ечемична трева 2.303mg Гинко билоба 10mg
Люцерна 1.400mg*    
Цвекло 3.333mg* ЗА ЗДРАВИ СТАВИ
Сладък картоф 3.333mg* Спирулина 12.000mg*
Бял картоф 3.333mg* Блатен тъжник 500mg*
Лук 3.333mg* Хлорела 400mg
Морков 3.333mg*    
Праскова 3.333mg* В ПОМОЩ НА МОЗЪЧНАТА ФУНКЦИЯ
Лимон 3.333mg* Куркума 40mg
Зелен лимон 3.333mg*    
Портокал 3.333mg* АНТИОКСИДАНТИ И НУТРИЕНТИ ЗА ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМА
Грейпфрут 3.333mg*
Слива 3.333mg* Цветен прашец 2.000mg*
Малина 3.333mg* Ацерола с 50% натурален
витамин C
 
Череша 3.333mg* 200mg
Касис 3.333mg* Зелен чай 1.250mg*
Червено грозде 3.333mg* Джинджифил 3.533mg*
Ботовинка 3.333mg* Цитросова киселина 100mg
Ягода 3.333mg* Panmol® естествен вит.B
комплекс от киноа
Ананас 3.333mg*
Ябълка 3.333mg* B1 180mcg
Кайсия 3.333mg* B2 230mcg
Червена чушка 3.333mg* B3 2,32mg
Патладжан 3.333mg* B5 1,03mg
Бъз 3.333mg* B6 280mcg
    B7 8,4mcg
ЗА ЗДРАВА ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА Фолиева киселина 44,35mcg
Фибри:   B12 0,45mcg
Гума арабика 1.000mg    
Ябълков пектин 800mg ЗА ДОБЪР ВКУС
Лактоспор™:   Натурален аромат:  
Лактобацилус 1,5 miljard Горски плодове 180mg
Дигензим™:   Ванилия 50mg
Амилаза 45mcg Стевия 10mg
Лактаза 22mcg    
Целулоза 5mcg  
Протеаза 3mcg  
Липаза 0,5mcg    
       
*екстрактите са дадени в еквивалентни стойности и средните количества. Без глутен и лактоза, без изкуствени добавки, без животински продукти. Може да съдържа следи от ядки.
       

За едно саше от 10 gr:

Енергиина стойност (kJ) 106,26
Енергиина стойност (kCal) 25,3
Мазнини 0,24g
  – наситени 0,02g
Въглехидрати 2,20g
  – захари 0,54g
Фибри 3,20g
Протеини 1,90g
Сол 0,01g

Активни съставки за 1 дневна доза (10 gr):

*ПДП = препоръчителен дневен прием

Витамини & Минерали Количества ПДП*
Витамин C 109,86 mg 137%
Витамин B1 0,24 mg 22%
Витамин B2 0,34 mg 25%
Витамин B3 2,61 mg 16%
Витамин B6 0,32 mg 23%
Фолиева киселина (Vit B9) 44,45 µg 22%
Витамин B12 0,52 µg 21%
Биотин (Vit B7) 8,4 µg 17%
Витамин B5 1,03 mg 17%
Цинк 1,51 mg 15%
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]