Какво представлява Alka® Creme?

Alka® Creme е алкален крем, чийто уникален състав е специално разработен за алкална грижа за нормална и чувствителна кожа.

Съвременният начин на живот води до високо киселинно натоварване на организма. Нередовното хранене, алкохолът, тютюнопушенето, стресът и липсата на сън са неблагоприятни за здравословния алкално-киселинен баланс.

Повечето от киселинните отпадъци напускат тялото ни през кожата. Тъй като тялото става все по-киселинно с годините и все повече излишни киселини трябва да се отстраняват, естествената регулация на кожата и процесът на обновяването и се нарушават. В резултат на това новите кожни клетки узряват твърде бързо или умират твърде бързо.

 

Кожата става кисела, изсушава се или се омазнява, което води до всякакви кожни оплаквания. С алкална стойност на pH 8,2, Alka® Creme неутрализира тези киселинни отпадъци и по този начин поддържа естествената стойност на pH на кожата.

Алкалния крем Alka® възстановява алкално-киселинния баланс на епидермиса. Комбинацията от антиоксиданти и натурални масла, които имат антибактериални, успокояващи и защитни свойства, прави крема идеален за третиране на проблемна кожа и за грижа за чувствителна кожа.

Alka® Crème: алкална грижа за здрава кожа!

Кожата винаги е леко киселинна. Защо? Киселинните отпадъци напускат тялото през кожата чрез потта. До 70-те години на миналия век кожата е почти изключително третирана с алкалени сапуни, който неутрализира излишното количество киселинни отпадъци върху кожата. И тя остава здрава благодарение на оптималния си алкално-киселинен баланс.

Когато съвременните продукти за грижа за кожата започнаха да стават популярни, естественото равновесие на кожата беше нарушено поради тяхната ниска рН-стойност, което доведе до увеличаване на различни кожни заболявания. Кожата става прекалено киселнинна от отпадъците и мъртвите кожни клетки, изсъхва или се омазнява от различните примеси.

Alka® Creme, само най-доброто за Вашата кожа.

Как действа Alka® Creme?

✅ подпомага регенерацията на проблемната кожа,
✅ ежедневна защита и грижа за здрава кожа,
✅ поддържа алкално-киселинния баланс на кожата,
✅ поддържа здрава кожа след слънчеви бани,
✅ защитава и се грижи за кожата през студеното зимно време.

 

Съвети и трикове:

Съвет 1: сърбеж

Alka® Creme облекчава сърбежа, причинен от ухапвания от комари, дъбови молци и ужилвания от пчели и оси. Третирането на кожата с алкалния крем Alka® води до бързо неутрализиране на сърбежа и бързо възстановяване на кожата. В допълнение, скваланът, кокосовото масло, маслото от жожоба, бадемовото масло и маслото от ший имат успокояващ и овлажняващ ефект. Нанасяйте Alka® Creme 2 до 3 пъти на ден върху раздразнена или увредена кожа и/или вземайте релаксираща вана Alka®Salt сутрин и вечер. Това също така неутрализира киселинната среда и успокоява кожата.

 

Съвет 2: слънчева алергия

Дори при слънчеви алергии и слънчево изгаряне, Alka® Creme помага за успокояване на кожата и я подпомага при регенерацията. Нанасяйте Alka® Creme 2 до 3 пъти на ден върху раздразнена или увредена кожа.

 

Съвет 3: проблемна кожа

Alka® Creme е идеален за грижа за проблемна кожа. С Alka® Creme поддържате в кожата си регенерацията на здрави кожни клетки и балансирате киселинно-алкалния баланс. Това означава, че кожата ви бързо ще стане отново красива и еластична, дори и в проблемните зони!