Предимствата на дезодоранта Alka®Deo

Alka® Deo съчетава свойствата на алкален дезодорант със свойствата за грижа за кожата на крем Alka®crème  и по тази причина се различава от съвременните дезодоранти и антиперспиранти.

С основна стойност на pH 8,2 и в комбинация със съдържащите се в него магнезий и цинк, Alka® Deo противодейства на неприятните миризми и ефективно неутрализира бактериите, които ги причиняват.

Това не е единственият бонус : Alka® Deo не само предотвратява образуването на нежелани миризми, но се грижи за кожата ви с ценни масла и алкални съставки.

Той не блокира, не запушва и не изключва естествените ви процеси в тялото. Подмишниците и кожата Ви могат да продължат да дишат здравословно, докато се потите без миризма и кожата ви може да се обновява в здравословна алкална среда.

Един дезодорант никога не е бил толкова ефикасен!

✅ рН 8,2
✅ Без алуминий
✅ 100% натурален
✅ Не съдържа животински продукти
✅ Защитен
✅ Подходящ за него и нея
✅ Подходящ за всички типове кожа

Естествен и щадящ кожата

Той съчетава алкален дезодорант с успокояващ крем и се състои само от естествени и веган съставки.  Не съдържа алуминий, парабени и оцветители.

Премахва неприятните миризми в зародиш

Alka ® Deo е основен анти-одорант. Което благодарение на високата стойност на pH от 8,2 в комбинация с магнезий и растителен цинк предотвратява развитието на неприятни миризми и в същото време се грижи и снабдява кожата ви с важни алкални съставки.

Полово неутрално

Alka® Deo е подходящ за мъже и жени. Лекият и свеж аромат подхожда на всеки и ви оставя да се насладите на любимия ви парфюм.

Супер дезодорант

Комбинирайки Alka® Deo със свойствата на нашия Alka® Crème, ние създадохме супер дезодорант, който не само е полезен за вашата кожа, но и се бори с причината за нежеланите миризми.

Подходящ и за чувствителна кожа

Формулата не съдържа алергени и е разработена за всички типове кожа. Натуралните масла и основните съставки правят Alka® Deo особено щадящ кожата.